SuperSoles

SuperSoles – individuelle såler til dine fødder

Dine fødder bærer dig igennem livet – fra de først usikre skridt til de sidste, trætte skridt. Vores fødder er fundamentet i vores krop og er der skævheder i fundamentet, vil kroppen kompensere længere oppe. En gennemsnitsdansker går ca. 10.000 skridt om dagen, med det i tankerne kan man godt forstå, at eventuelle fejlstillinger i foden kan give belastninger andre steder i kroppen.

Smerter og gener fra nakke, ryg, hofte, knæ og ankel kan stamme fra dine fødder.

SuperSole er individuelt tilpassede såler. De kan kun fremstilles af specialuddannede fysioterapeuter, som har en høj grad af viden omkring fodens opbygning. Der findes mange forskellige variationer af sålerne, så de kan tilpasses netop dit behov, alt fra det daglige brug, til topidræt, ekstra støddæmpning eller svangstøtte. Samtidig kan de tilpasses alle sko lige fra hverdagsskoen til den fine sko eller den mere krævende sportssko.

Ved din første konsultation laver fysioterapeuten en grundig undersøgelse af din fod og kropsholdning. Fysioterapeuten vil ud fra undersøgelsen vurdere sammenhængen mellem dine gener og om Supersole vil kunne hjælpe dig. Ud over sålerne, kan forløbet også bestå af fysioterapeutiske behandlinger og øvelser. Der aftales en opfølgningstid ca. 14 dage efter, således vi sikrer, at du er tilfreds med dine såler.

Såler kan hjælpe ved:

• Platfodethed
• Smerter i forbindelse med sport
• Ankel-, knæ- eller hoftesmerter
• Ondt i ryg og nakke
• Hælspore
• Irritation af svangsenen
• Ondt eller smerter under fødderne

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte klinikken på telefon 98 92 33 29 eller på mail info@hjoerring-fysioterapi.dk

Du kan læse mere om SuperSole her

Hjørring Fysioterapi

Østergade 52 C
9800 Hjørring

Telefon 98923329
E-mail : info@hjoerring-fysioterapi.dk

Hjørring Fysioterapi (Træningscenter)

Fanøvej 2
9800 Hjørring

Email : info@hjoerring-fysioterapi.dk
Åben 06.00 – 23.00 (Med nøglebrik)

Copyright 2024 Hjoerring-fysioterapi.dk