Impotens / Erektil Dysfunktion

Shockwave behandling mod impotens

Hjørring Fysioterapi tilbyder specialiseret shockwave behandling af mænd med impotens.

Årsager til Impotens

Impotens (Erektil dysfunktion – ED) kan opstå af både fysiske og psykiske årsager. Det er derfor vigtigt at du udredes til den korrekte behandling.

En af de mest almindelige årsager til erektil dysfunktion hos mænd er nedsat blodtilførelse og gennemstrømning i svulmelegemet /penis. Denne form kaldes for vaskulær ED, og årsagen skyldes ofte rygning, inaktivitet, dårlige kostvaner, diabetes 2, forhøjet kolesterol og blodtryk og /eller stort indtag af alkohol. Ved at ændre nogle af disse ting, samtidig med et behandlingsforløb, ser man ofte en endnu bedre effekt af behandlingen.

Behandling med shockwave, mod denne form for ED har vist sig at være yderst attraktiv og effektiv.

Hvorfor vælge shockwave?

Du skal vælge shockwave behandling, hvis du har oplevet problemer med rejsning flere gange over en periode på 3 måneder. Impotens kan behandles på mange forskellige måder, men shockwave behandlingen er en metode, hvor du undgår bivirkninger, smerter og indtag af medicin. Behandlingen er hurtig og effektiv, der opleves en forbedret effekt på ca 70% af behandlingsforløbene.

Hvad kan jeg forvente af et behandlingsforløb:

Der ses effekt ved ca. 70% af behandlingsforløbene. Den forventede virkning ses ved nogle klienter allerede efter den / de første behandlinger, andre vil først mærke effekt efter 4-5 behandlinger.

Hos mange klienter ser vi også en positiv effekt på blærefunktionen, det kan både være mænd der døjer med inkontinens eller dem der er generet af at skulle op en eller flere gange om natten for at tisse. Denne effekt opleves oftest allerede efter de første behandlinger.

Det er vigtigt for os at se på den enkelte klient og lave et forløb som passer til hans situation. Vi starter ikke et forløb op, hvis vi ikke forventer der vil være effekt af behandlingen. Derfor vil først gang også bestå af en grundig samtale inden behandlingen foretages.

Behandlingen foretages af Jeanet Chortsen, som er erfaren behandler af impotens med Shockwave.

Der kan bookes tid til behandling for impotens direkte, uden at skulle kontakte klinikken først.

Hjørring Fysioterapi

Østergade 52 C
9800 Hjørring

Telefon 98923329
E-mail : info@hjoerring-fysioterapi.dk

Hjørring Fysioterapi (Træningscenter)

Fanøvej 2
9800 Hjørring

Email : info@hjoerring-fysioterapi.dk
Åben 06.00 – 23.00 (Med nøglebrik)

Copyright 2024 Hjoerring-fysioterapi.dk