Med og uden henvisning

Med henvisning

Med en henvisning fra lægen, er du berettiget til at få et tilskud til din behandling fra den offentlige sygesikring. Er man medlem, får man ligeledes tilskud fra Sygeforsikring Danmark.

Din læge laver en elektronisk henvisning, der automatisk bliver sendt til os, når du har booket en tid. Din henvisning skal tages i brug indenfor 2 måneder fra henvisningsdatoen. Når den er taget i brug, gælder den et år fra henvisningsdatoen.

Klinikkens kapacitet til behandling på henvisning er begrænset, hvorfor der i perioder kan opstå ventetider.

Uden henvisning

Der ydes også behandling til patienter, som ikke er henvist fra lægen. I sådanne tilfælde, er man ikke berettiget til at få tilskud fra den offentlige sygesikring.

Da klinikkens kapacitet til behandling uden henvisning ikke er begrænset, er det i perioder hurtigere og nemmere at få behandling uden brug af henvisning. Hvis man er medlem af Sygeforsikringen Danmark, får man stadig tilskud til behandlingerne.

Flere af vores fysioterapeuter udfører kun konsultationer uden tilskud fra den offentlige sygesikring, og enkelte ydelser er heller ikke tilskudsberettiget, selvom man har en henvisning.

Forsikringer

Hjørring fysioterapi samarbejder med alle kendte forsikringsselskaber. Er du blevet bevilget behandling gennem din forsikring, så klarer vi alt det praktiske med afregning direkte med dem.​

Særligt ved behandling gennem Pension Danmark og Tryg sundhedsforsikring

Har du en sundhedsforsikring gennem Pension Danmark eller Tryg, skal du bestille den første konsultation gennem deres bookingsystem. Kan du ikke finde en ledig tid der passer dig, så ring ned på klinikken. så kan vi oprette en tid, der passer dig. ​

Link til booking ved Pension Danmark (login med nemID)
Link til booking ved Tryg (login med nemID)

Hjørring Fysioterapi

Østergade 52 C
9800 Hjørring

Telefon 98923329
E-mail : info@hjoerring-fysioterapi.dk

Hjørring Fysioterapi (Træningscenter)

Fanøvej 2
9800 Hjørring

Email : info@hjoerring-fysioterapi.dk
Åben 06.00 – 23.00 (Med nøglebrik)

Copyright 2024 Hjoerring-fysioterapi.dk