Tumlastik 3-6 mdr.

  • Pris: 600,00

  • Sted: Hjørring Fysioterapi (træningscenter), Fanøvej 2, 9800 Hjørring

  • Underviser og dato: Nana Dalsgaard Krogh – Opstart næste hold, Torsdag den 16 maj 2024

  • 5 mødegange

  • Torsdage 10:10-11:10

  • Nye hold lægges op på hjemmesiden kontinuerligt

Tumlastik

Tumlastik kommer af ordene “tumling” og “gymnastik” og er en træningsform med lege og aktiviteter for spædbørn og deres forældre. Holdet for de 3-6 mdr. er basis for sanseintegration og dit barns sansemotoriske udvikling, hvor vi gennemgår de 3 primære sanser gennem – leg og øvelser samt teori og viden bag. Vi følger barnets udviklingstrin, støtter og motiverer til videre motorisk udvikling. Det er vigtigt, at træningen foregår på barnets præmisser, så bevægelse bliver en positiv oplevelse for barnet.

Hvis barnet har behov for mad, tryghed eller andet, så er dette velkommen. Medbring gerne legetøj/tæppe fremover – gerne med kendt duft. Barnet må gerne have bodystocking på, så arme og ben er frie.

I træningen bruger vi forskellige sansemotoriske redskaber, derfor har vi lavet en sansepakke til 199 kr., som man kan tilkøbe. Så er der også mulighed for træning derhjemme. Man er også velkommen til selv at medbringe redskaber. Fysioterapeuten fortælle, hvilke redskaber der bruges den første gang.

Tilmeldingen gælder for barn og én forældre.

Hjørring Fysioterapi

Østergade 52 C
9800 Hjørring

Telefon 98923329
E-mail : info@hjoerring-fysioterapi.dk

Hjørring Fysioterapi (Træningscenter)

Fanøvej 2
9800 Hjørring

Email : info@hjoerring-fysioterapi.dk
Åben 06.00 – 23.00 (Med nøglebrik)

Copyright 2024 Hjoerring-fysioterapi.dk